Cars For Sale samochody Kia Ceed 1 Sćiagnięcie Grila

Kia Ceed 1 Sćiagnięcie Grila

Kia Ceed 1 Sćiagnięcie Grila

Kia Ceed 1 Sćiagnięcie Grila. Primul kia cee’d a fost lansat în 2007 şi nu arăta rău. A pus poza asa ca sa ne ofticam.

Kia Ceed 1 Sćiagnięcie Grila
Kia Ceed 2006 2010, 1 поколение, Хэтчбек 5 дв from auto.ru

A pus poza asa ca sa ne ofticam. Sunt lucruri de care ai nevoie si lucruri pe care ti le doresti. Alege dintre variantele originale sau aftermarket, livrare rapida, factura si garantie.

Grila Kia'ceed Xr + Kit Tuning.

Cu unicreditcard e usor sa iei tot ce iti place din marketplace negociat. În schimb, cea de a doua generaţie te impresionează plăcut prin felul cum arată, atât la exterior cât şi în interior, făcând un pas destul de mare pe. By psystem » wed feb 15, 2012 7:37 am.

Kia Pro Ceed Ed, Tuning, Grila, Grila Fata, Grila Radiator, Grila Tuning, Sita, Body Kit, Spoiler Fata, Spoiler Spate, Spoilere, Praguri, Tuning Exterior

Valve pentru camera de ardere: Sincer cred ca ar mai exista si alte variante. Kia cee'd sw (ed) 1.4.

Cap Bara Pentru Orice Model Kia Ceed 1.4 (80Kw / 109Cp).

Alege dintre variantele originale sau aftermarket, livrare rapida, factura si garantie. La drum lung şi cu un stil de condus constant, acest motor oferă suficiente satisfacţii. În 2010, a primit un facelift minor, dar care nu te dădea pe spate, diferenţele nefiind aşa de mari între modelul original şi cel restilizat.

Asadar… Kia Ceed 1,6L Crdi + Garantie Imbatabila 7 Ani (5 Ani Din Bara In Bara Si 2 Ani Suplimentar Pentru Motor Si Cutie Viteze)

Electromotor kia cee'd 1.6 crdi: Sunt lucruri de care ai nevoie si lucruri pe care ti le doresti. Consumul oficial anunţat este de 4.1 litri pentru 100 km.

Una Mai Mult Decat Alta.

Si totusi a reusit pe deplin! Grile bord provine din dezmembrari. Grile bord kia ceed 2011 hatchback 1.6 crdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post